Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

Mi a kád duguláselhárítás menete?

2021.01.28

Csatorna dugulás miatt keressen minket bizalommal!

2021.01.28

Csatorna nyomvonal meghatározás és csőtörés bemérése Budapesten szuper feltételekkel ! 

Nincs is nagyobbbosszúság , mint mikor mosogatás közben észrevesszük, hogy eldugult a lefolyó. Ilyenkor a legkönnyebb megoldás elővenni a boltban kapható szereket vagy akár a pumpát ha van ilyen kéznél , majd elhárítani a dugulást.

 

A duguláselhárítás folyamata!

2021.01.28

Cégünk vállal : duguláselhárítás non-stop,duguláselhárítás bontás nélkül,duguláselhárítás olcsón !

 

Az esetek többségében az emberi nem odafigyelés figyelmetlenség az oka a dugulásnak. Nem is gondolnánk hogy egy bele esett tárgy milyen sok problémát okozhat akár a csatornában is . Lehet nem is Önnél jelentkezik a probléma hanem társasházak esetében például az alsó lakást önti el a szennyvíz.Ilyen esetben van szükség a duguláselhárítás szakemberére.

 

Medence és hajó szállítás több éves tapasztalattal!

2021.01.27

Medence szállítás Budapest a közúton (gazdaságosan) maximum 3,4m szélességig, 6m hosszúságig vállalunk, ezt meghaladó méret esetén a medencéket helyszíni összeállítással tudjuk megrendelőink számára biztosítani. 

 

Autómentés,autómentő az M5-ös autópálya részén!

2021.01.27

Az az autómentés  árak körülbelül 7000 FT/óra költséggel érhető el. Ez a munkadíj Budapest összes kerületében érvényes. A helyszínre általában 1-2  óra alatt szoktunk megérkezni, de természetesen mindig a leggyorsabb érkezésre törekszünk. Az érkezés idejét nagymértékben befolyásolja az is ,hogy milyen a forgalom a városban.Az autómentő Budapest területén akkor van leginkább szükségünk mikor nem indul az autó és nem tudjuk elszállítani a megfelelő autószervizbe. Ha viszont az autómentő Pest megye területén kellene akár fél óra alatt is a helyszínen tudunk lenni és megkezdjük a mentést! Nálunk az autómentő árak magukban foglalják az üzemanyag költségeit, illetve az Ön gépjárművének egyszeri felvételét és a kívánt helyre szállítását.Mivel tudjuk ,hogy a furgonokat munkára használják ,talán így még fontosabb a gyors furgonmentés Budapest és furgonmentés Pest megye területén is . Furgonmentés árak és kisbusz mentés árak miatt keresse fel cégünket bizalommal .Nem kell órákat rostokolnia az út szélén,vagy az autópályán  kollégáink hívását követően, amilyen gyorsan csak lehet a megadott helyszínre érkezik!Kiválóan felszerelt modern gépjárműparkunknak köszönhetően személyautók szállítása mellett tudjuk még vállalni kisbuszok, kamionok mentését is .Ha bajba került vagy balesetet szenvedett ne essen kétségbe keresse autómentés Budapesti vagy autómentés Pest megyei szolgáltatásunkat bizalommal. 

 

Duguláselhárítás olcsón korrekt részletekkel!

2021.01.19

 A duguláselhárítás olcsón is elvégezhető akár otthoni praktikákkal de az nem biztos ,hogy jó is lesz.Duguláselhárítás árak miatt lépjen velünk kapcsolatba és kérjen árajánlatot. A másik leggyakrabban használt duguláselhárító eszköz, általában nagyobb ipari szennyeződéseknél használjuk.
 

 

Légibomba tűzijáték kedvező árakon!

2020.12.08

A légibomba tűzijáték több üzletben is megtalálható ,de nálunk biztosan! Légibomba tűzijáték árak miatt kérjen árajánlatot! Többnyire a szikraszökőkút hengeres vagy kúp alakú szokott lenni! A szikraszökőkutak választásánál mindig figyeljen oda! A szikraszökőkút tűzijáték nagyon szép látvány szokott lenni! Szikraszökőkút tűzijáték árak miatt keressen minket bizalommal. 

 

Tűzijáték telepek kedvező feltételekkel!

2020.12.08

 Tüzijáték telepek minden méretben, változatbanban és kaliberben, multikaliberes tüzijáték telepek a legjobb nagyker árakon a piacon.Tűzijáték telep árak kedvezően! Tűzijáték telep akció Decemberben is tart! Tűzijáték telepek miatt nézzen körül webshoppunkban! Tűzijáték telepek árak korrekt részletekkel. Mire használjuk a vadriasztót?Hát hogy elkergesse a vadakat! Vadriasztók beszerelését is vállaljuk! Vadriasztók árak kedvezően! Vadriasztók akciósan cégünknél. 

 

Motoros futár Pest megye területén!

2020.10.28

Azok a küldemények, amelyek össztömege az 5 kg-ot nem haladja meg és belefér a futárjainknál rendszeresített dobozba, amely maximum 47 liter űrtartalmú.Motoros futárszolgálat Budapesten és motoros futárszolgálat Pest megye területén is vállalunk. Autós futárszolgálat miatt keresse cégünket bizalommal aár hétvégén is .Autós futár Budapest és autós futár Pest megye területén is! 

 

Akkreditált kalibrálás szuper feltételekkel!

2020.10.28

Az akkreditált  kalibrálást, amennyiben csak ellenőrzésként végzik, tulajdonképpen bárki elvégezhetné, akinek rendelkezik a megfelelő etalon mértékkel és ismeri a kalibrálás módját is. Keménységmérőinkkel nagyon  gyorsan megállapíthatja az anyagok felületi keménységét is.A profil projektorok lehetővé teszi az automatikus, ismételhető, könnyű és gyors minőség-ellenőrzést.Keménységmérők miatt keresse meg weboldlaunkat és nézzen körül! 

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

Következő »