Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

Szemcseszórás felületettisztítással együtt!

2021.09.01

Homokfúvás árak miatt keressen minket bizalommal!

A legjobb, legdrágább festék/bevonat sem nyújthat megfelelő védelmet a korrózióval szemben, ha az a bevonat alól, belülről is dolgozik. A megfelelő felület előkészítés legalább olyan fontos, mint maga a felületkezelés/bevonás. Homokfúvással mindenféle fémfelületről eltávolítható a nem kívánt rozsda, reve, régi festék/bevonat. Az így kapott, új, fémtiszta felület pedig tökéletes alap a további kezelésekhez: fényezés, porszórás, horganyozás, stb.Homokfúvás Budapest,homokfúvás Dunakeszi,homokfúvás Fót területén előrre egyeztetett időpontban!

 

Felülettisztítás árak és felületkezelés árak miatt kérjen árajánlatot!

A felülettisztítás sűrített levegőbe vegyített homokszemcsékkel történik. A homokfúvás előnye közé sorolható, hogy különböző méretű és finomságú szemcséket (szóróanyagot) alkalmazhatunk az egyes munkáknál. Ezzel a technológiával elérhető az is, hogy a sima felületet érdessé, durvává, a durva felületeket pedig simábbá koptassuk.Keresse cégünket bizalommal ha felülettisztítás Dunakeszi,felülettisztítás Fót ,felülettisztítás Budapest területén lenne szüksége.

 

Autómosó árak Nyíregyháza területén szuper kedvezően!

2021.06.16

Autószerviz Nyíregyháza területén szuper kedvezően! 

 

 

Autószerviz Nyíregyháza csapatunk az  autó megvételekor segít az állapotfelmérésben, az eladásnál a felkészítésben. Segítünk mindennemű feladatban, legyen az klímatisztítás, műszakivizsga vagy egy nagyobb javítás. Fék, futómű, olaj és szűrők egyéb folyadékok cseréjére, javítására vagyunk berendezkedve a gyorsszervizünkben.A hagyományos olajcsere már a múlté. Manapság már nagyobb gondot kell fordítani az autók karbantartására egy olajcsere alkalmával is.

 

Autómosó árak Nyíregyháza területén kedvezően!

2021.06.16

Autószerviz Nyíregyháza területén szuper kedvezően! 

 

 

Autószerviz Nyíregyháza csapatunk az  autó megvételekor segít az állapotfelmérésben, az eladásnál a felkészítésben. Segítünk mindennemű feladatban, legyen az klímatisztítás, műszakivizsga vagy egy nagyobb javítás. Fék, futómű, olaj és szűrők egyéb folyadékok cseréjére, javítására vagyunk berendezkedve a gyorsszervizünkben.A hagyományos olajcsere már a múlté. Manapság már nagyobb gondot kell fordítani az autók karbantartására egy olajcsere alkalmával is.Autószerviz Nyíregyháza területén található és ha gondolja akár meg is várhatja autóját esetleg addig ihat egy forró kávét is ! Az autószerviz árak Nyíregyháza területén függ attól is ,hogy mit kell elvégeznünk az autón eseleg olaj csere vagy kicsit komolyabb dolog mint például a motor cseréje . Autószerviz árak Nyíregyháza szolgáltatásunkat nem lehet előrre megmondani csak mikor vége a szerelésnek ! 

 

Mi a kád duguláselhárítás menete?

2021.01.28

Csatorna dugulás miatt keressen minket bizalommal!

2021.01.28

Csatorna nyomvonal meghatározás és csőtörés bemérése Budapesten szuper feltételekkel ! 

Nincs is nagyobbbosszúság , mint mikor mosogatás közben észrevesszük, hogy eldugult a lefolyó. Ilyenkor a legkönnyebb megoldás elővenni a boltban kapható szereket vagy akár a pumpát ha van ilyen kéznél , majd elhárítani a dugulást.

 

A duguláselhárítás folyamata!

2021.01.28

Cégünk vállal : duguláselhárítás non-stop,duguláselhárítás bontás nélkül,duguláselhárítás olcsón !

 

Az esetek többségében az emberi nem odafigyelés figyelmetlenség az oka a dugulásnak. Nem is gondolnánk hogy egy bele esett tárgy milyen sok problémát okozhat akár a csatornában is . Lehet nem is Önnél jelentkezik a probléma hanem társasházak esetében például az alsó lakást önti el a szennyvíz.Ilyen esetben van szükség a duguláselhárítás szakemberére.

 

Medence és hajó szállítás több éves tapasztalattal!

2021.01.27

Medence szállítás Budapest a közúton (gazdaságosan) maximum 3,4m szélességig, 6m hosszúságig vállalunk, ezt meghaladó méret esetén a medencéket helyszíni összeállítással tudjuk megrendelőink számára biztosítani. 

 

Autómentés,autómentő az M5-ös autópálya részén!

2021.01.27

Az az autómentés  árak körülbelül 7000 FT/óra költséggel érhető el. Ez a munkadíj Budapest összes kerületében érvényes. A helyszínre általában 1-2  óra alatt szoktunk megérkezni, de természetesen mindig a leggyorsabb érkezésre törekszünk. Az érkezés idejét nagymértékben befolyásolja az is ,hogy milyen a forgalom a városban.Az autómentő Budapest területén akkor van leginkább szükségünk mikor nem indul az autó és nem tudjuk elszállítani a megfelelő autószervizbe. Ha viszont az autómentő Pest megye területén kellene akár fél óra alatt is a helyszínen tudunk lenni és megkezdjük a mentést! Nálunk az autómentő árak magukban foglalják az üzemanyag költségeit, illetve az Ön gépjárművének egyszeri felvételét és a kívánt helyre szállítását.Mivel tudjuk ,hogy a furgonokat munkára használják ,talán így még fontosabb a gyors furgonmentés Budapest és furgonmentés Pest megye területén is . Furgonmentés árak és kisbusz mentés árak miatt keresse fel cégünket bizalommal .Nem kell órákat rostokolnia az út szélén,vagy az autópályán  kollégáink hívását követően, amilyen gyorsan csak lehet a megadott helyszínre érkezik!Kiválóan felszerelt modern gépjárműparkunknak köszönhetően személyautók szállítása mellett tudjuk még vállalni kisbuszok, kamionok mentését is .Ha bajba került vagy balesetet szenvedett ne essen kétségbe keresse autómentés Budapesti vagy autómentés Pest megyei szolgáltatásunkat bizalommal. 

 

Duguláselhárítás olcsón korrekt részletekkel!

2021.01.19

 A duguláselhárítás olcsón is elvégezhető akár otthoni praktikákkal de az nem biztos ,hogy jó is lesz.Duguláselhárítás árak miatt lépjen velünk kapcsolatba és kérjen árajánlatot. A másik leggyakrabban használt duguláselhárító eszköz, általában nagyobb ipari szennyeződéseknél használjuk.
 

 

Légibomba tűzijáték kedvező árakon!

2020.12.08

A légibomba tűzijáték több üzletben is megtalálható ,de nálunk biztosan! Légibomba tűzijáték árak miatt kérjen árajánlatot! Többnyire a szikraszökőkút hengeres vagy kúp alakú szokott lenni! A szikraszökőkutak választásánál mindig figyeljen oda! A szikraszökőkút tűzijáték nagyon szép látvány szokott lenni! Szikraszökőkút tűzijáték árak miatt keressen minket bizalommal. 

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

Következő »