Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

Elektronikus ajtózár beszerelését vállaljuk!

2020.09.09

Elektronikus zár beszerelése  esetében a CMOS-érzékelő be van kapcsolva, és az érzékelő sorról sorra, egymás után rögzíti a látottakat, ennélfogva gyorsan mozgó témák rögzítésekor csúszózár-effektus léphet fel a képen, pl. egy lefelé lendülő, mozgásban lévő golfütő esetén. Elektronikus zár szereléssel is kérheti ha erre lenne igénye. Az elektronikus ajtózár kiválasztásánál  nagyon fontos figyelembe venni az adott helynek a biztonsági előírásait, illetve az ajtó szerkezetét és paramétereit.Elektronikus ajtózár beszereléssel és elektronikus ajtózár szereléssel együtt is kérhető! 

 

tengeri szállítás több éves tapasztalattal!

2020.09.09

 Légi szállítmányozás árak miatt kérjen árajánlatot weboldalunkon! A közúti szállításhoz használt konténereknek funkciójuk szerint rengeteg fajtájuk van.Közúti szállítás árak kedvezően! A tengeri szállítás a távolság és a megmozgatott árutömeg szempontjából a az egyik leghatalmasabb forgalmú közlekedési ágazat. Tengeri szállítás árak miatt keressen minket bizalommal! 

 

villanyszerelés árak korrekt feltételekkel!

2020.09.07

Ha bármi féle problémát észlelnek otthonukban. pl szikrázik a konnektor, vibrál az áram, valami folyton levágja az automatát, vagy esetleg a konnektorból füstszagot éreznek semmiféleképpen se nyúljanak hozzá.Villanyszerelő Budapest területén is ! Villanyszerelő árak miatt keresse kollégánkat bizalommal. Non-stop villanyszerelést non-stop villanyszerelőnk végzi több éves tapasztalattal. 

 

bérszámfejtés és adótanácsadás Budapesten!

2020.09.07

Sokan úgy gondolkodnak, hogy a bérszámfejtés mindössze annyiból áll, hogy a bevételből (illetve állami alkalmazott esetén a központi költségvetésből) levonásra,pedig ez nem olyan egyszerű. Bérszámfejtés Budapesti irodánkban! Bérszámfejtés 13.kerületben korrekt árakon! Teljeskörű adótanácsadást vállal cégünk. Adótanácsadás Budapest területén is . 

 

Split klíma vásárlás weboldalunkon is lehetséges!

2020.09.07

 Sokan mondják, hogy a klíma készülékek  a használatával a havi villanyszámla akár 10-15.000.-Ft-al is megnőhet a nyári hónapokban.Vállaljuk a klíma telepítést klíma felméréssel együtt. Split klímák és oldalfali split klíma is megvásárolható cégünknél. Split klíma árak korrekt feltételekkel. 

 

Autósiskola Székesfehérvár területén is !

2020.09.07

Autós jogosítvány Székesfehérváron szuper feltételekkel. Az e-learning  tanfolyamok és  képzések  elektronikus úton közvetítik a tartalmakat, amelyekhez interneten keresztül lehet hozzáférni akár a a saját otthonában.E-learning tanfolyam Székesfehérváron is elérhető! E-learning kresz tanfolyam Székesfehérváron  hetente indul iskolánkban. Ha kresz tanfolyamot kezdene jöjjön el autósiskolánkba .

 

Spikó cső gyártás korrekt feltételekkel4

2020.09.04

A spiko cső tömítések alkalmazhatók spiko csövek, spirálkorcolt csövek toldásánál, illetve különféle idomok beszerelésénél, a lehető legnagyobb tömítettség elérés érdekében.A légcsatorna az épületeken belüli légszállításhoz gyártott, különböző keresztmetszetű (négyszögletes és kör) és méretű, fémből készített, zárt csőjellegű szerkezetek.Légtechnikai elemek és légtechnikai idomok miatt hívjon minket bizalommal. 

 

Könnyűszerkezetes ház több éves tapasztalattal!

2020.09.04

A tetőszerkezet szintén „hagyományos” kialakítású a könnyűszerkezetes házaknál.Mind a könnyűszerkezetes házaknak, mind a készházaknak megvannak a maguk előnyei és hátrányai. Készház árak korrekt feltételekkel.  Másrészt maga a gyártás is roppantul takarékos, már ami a felemészthető energia nagyságát illeti és a gyorsház készítését is.Gyorsház árak szuper feltételekkel. 

 

Mosogatógép szerelőnk több éves tapasztalattal rendelkezik Budapesten!

2020.09.03

Kazán szerelés és gázkészülék szerelés miatt kérjen árajánlatot cégünktől .Kazán szerelés Budapesten és gázkészülék szerelés Budapesten is elérhető. Sikeres ajánlattételt követően a klímaszerelést a lehető legrövidebb határidőn belül vállaljuk!Profi klímaszerelőnk klímaszerelés Budapesten is vállal. 

 

Színesfém felvásárlás Budapesten is !

2020.09.03

Mindenféle fém, vas, réz, alumínium, ólom, háztartási vezetékek kábelek  átvételét vállaljuk a telephelyünkön! Vas hulladék átvétel is lehetséges cégünknél. Fém hulladék átvétele is lehetséges cégünknél ,korrekt részletekkel és árakkal.

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Következő »