Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

Duguláselhárítás olcsón korrekt részletekkel!

2021.01.19

 A duguláselhárítás olcsón is elvégezhető akár otthoni praktikákkal de az nem biztos ,hogy jó is lesz.Duguláselhárítás árak miatt lépjen velünk kapcsolatba és kérjen árajánlatot. A másik leggyakrabban használt duguláselhárító eszköz, általában nagyobb ipari szennyeződéseknél használjuk.
 

 

Légibomba tűzijáték kedvező árakon!

2020.12.08

A légibomba tűzijáték több üzletben is megtalálható ,de nálunk biztosan! Légibomba tűzijáték árak miatt kérjen árajánlatot! Többnyire a szikraszökőkút hengeres vagy kúp alakú szokott lenni! A szikraszökőkutak választásánál mindig figyeljen oda! A szikraszökőkút tűzijáték nagyon szép látvány szokott lenni! Szikraszökőkút tűzijáték árak miatt keressen minket bizalommal. 

 

Tűzijáték telepek kedvező feltételekkel!

2020.12.08

 Tüzijáték telepek minden méretben, változatbanban és kaliberben, multikaliberes tüzijáték telepek a legjobb nagyker árakon a piacon.Tűzijáték telep árak kedvezően! Tűzijáték telep akció Decemberben is tart! Tűzijáték telepek miatt nézzen körül webshoppunkban! Tűzijáték telepek árak korrekt részletekkel. Mire használjuk a vadriasztót?Hát hogy elkergesse a vadakat! Vadriasztók beszerelését is vállaljuk! Vadriasztók árak kedvezően! Vadriasztók akciósan cégünknél. 

 

Motoros futár Pest megye területén!

2020.10.28

Azok a küldemények, amelyek össztömege az 5 kg-ot nem haladja meg és belefér a futárjainknál rendszeresített dobozba, amely maximum 47 liter űrtartalmú.Motoros futárszolgálat Budapesten és motoros futárszolgálat Pest megye területén is vállalunk. Autós futárszolgálat miatt keresse cégünket bizalommal aár hétvégén is .Autós futár Budapest és autós futár Pest megye területén is! 

 

Akkreditált kalibrálás szuper feltételekkel!

2020.10.28

Az akkreditált  kalibrálást, amennyiben csak ellenőrzésként végzik, tulajdonképpen bárki elvégezhetné, akinek rendelkezik a megfelelő etalon mértékkel és ismeri a kalibrálás módját is. Keménységmérőinkkel nagyon  gyorsan megállapíthatja az anyagok felületi keménységét is.A profil projektorok lehetővé teszi az automatikus, ismételhető, könnyű és gyors minőség-ellenőrzést.Keménységmérők miatt keresse meg weboldlaunkat és nézzen körül! 

 

Légtechnika gyártás profikkal!

2020.10.28

Légtechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése és optimalizálása cégünk egyik fő profilja. A megfelelő légtechnikai elemek kiválasztása függ a légcsatorna rendszereken belüli irány- és átmérőváltozásoktól, a mennyiségszabályozástól is . Légtechnikai elemek és légtechnikai idomok miatt keressen minket bizalommal a hét minden napján! 

 

A gipszkarton szuper hőszigetelő anyag!

2020.10.28

Táblákban vagy tekercsben is kaphatóak.Szigetelőanyag árak kedvezően elérhetőek! Szigetelőanyag Székesfehérvári üzletünkben is megtalálható. A téli hónapok beköszöntével egyre égetőbb kérdéssé válik az energiafogyasztás, a magas gázszámla problematikája. Beltéri bejárati ajtó miatt keresse meg cégünket bizalommal! Beltéri bejárati ajtó Székesfehérváron üzletünkben megtekinthetőek! 

 

Ha méhtelep akkor a Tri-tán kft!

2020.10.27

Akár telefonon keresztül is tudunk felvilágosítást adni. Fémhulladékot minden, magyarországi adószámmal rendelkező természetes személy eladhat az erre specializálódott fémkereskedelmi telepeknek.Fémhulladék felvásárlás és vashulladék felvásárlás korrekt feltételekkel együtt. Ha fémhulladék felvásárlás Székesfehérváron kellene akkor a legjobb helyen jár. 

 

Színesfém felvásárlás több éves tapasztalattal!

2020.10.27

A fémhulladékok újrahasznosítása tartós ipari nyersanyagforrást biztosít, mivel végtelen ideig újrafeldolgozhatók, és ennek során tulajdonságaik általában nem változnak meg semmiképp sem. Fémhulladék felvásárlás és vashulladék felvásárlás több éves tapasztalattal! Fémhulladék felvásárlás Szigethalom és fémhulladék felvásárlás Szigetszentmiklós környékén is. 

 

Mire is jó igazán a homokfúvás?

2020.10.27

Homokszórás Budapesten ingyenes kiszállással együtt válllajuk. Homokszórás árak kedvező feltételekkel.Betonfelületeken repedések feltárására, és a szennyeződések eltávolítására alkalmazzuk.Ha homokfúvás Budapesten kellene keresse cégünket bizalommal a hét minden napján! Homokfúvás árak akciósan ebben a hónapban! Mobil homokfúvás Budapest területé is ! A mobil homokfúvás árak cégenként eltérhetnek! 

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Következő »